21 Kasım 2016 Pazartesi

Ayrılsa da beraber: En ateşli çift Jennifer Lopez ve Marc Anthony, Latin Grammy'lerinde buluştu


Ünlü çiftleri seviyoruz. Bizim hayatımızdan çok farklı hayatlar yaşadıkları için bize her daim çekici geliyorlar. Zorluklar yaşasalar da biz genelde hayatlarının parlatılmış versiyonlarını görüyoruz çünkü. Güzel kıyafetler, filmler, konserler, ödül törenleri... "Ne yakışıyorlar" diyoruz, hele aynı alanda çalışıyorlarsa, aynı ülkeden geliyorlarsa, benzer geçmişe sahiplerse...

Jennifer Lopez ve Marc Anthony çifti de bu çiftlerden biri(ydi). 

İkisi de Puerto Rico kökenli ve Amerikalı. İkisi de şarkıcı ve oyuncu. İkisi de çekici ve başarılı. İkisi de İspanyol kökenli şarkıcıların domine ettiği 90'lar döneminin en parlak yıldızları. 

Jennifer ve Marc, 1997'de Sony stüdyolarında tanışır. O sırada ilk albümü On the 6'i kaydeden Jennifer'ın Selena filmindeki performansından etkilenen Marc, ona bir klibinde oynamasını istediğini söyler. Jennifer, Marc da kendisiyle bir şarkı kaydederse kabul edeceğini söyler. Böylece Jennifer, Marc'ın No Me Conoces şarkısının klibinde yer alır; Marc ise Jennifer'la beraber efsane düeti, No Me Ames'i kaydeder. Bu duygusal düette ikilinin uyumu her hâliyle ortadadır.



Bu sırada bir platonik aşk filizlenir. Marc, Jennifer'a olan aşkını en güzel ve etkileyici şarkılarından biri olan You Sang to Me'yi yazarak gösterir. O sıralar Jennifer, Sean Combs (P. Diddy) ile çıkmaktadır ve bu aşk, platonik olarak "friendzone"da kalır bir süre.


Araya başka insanlar girer. Marc, 2000 yılında oyuncu ve model Dayanara Torres ile evlenir ve iki çocuk sahibi olur. Jennifer ise Sean Combs'dan ayrılır, dansçı Cris Judd ile kısa süreli bir evlilik ve ardından oyuncu Ben Affleck ile herkesin gözlerinin üstünde olduğu bir ilişki yaşar, en sonunda Affleck'ten ayrılıp nişanı atar. Aynı anda Marc da Dayanara'dan boşanır.

2004 yılı, Marc ve Jennifer'ın bir araya geldiği yıl olur. Evlenirler ve New York'ta yaşamaya başlarlar. 2006'da ise birlikte bir filmin başrollerini paylaşırlar: salsa şarkıcısı Héctor Lavoe'nin yaşamını konu alan El Cantante. Marc, Lavoe'yi canlandırır, Jennifer da karısı Puchi'yi.


2007'de ise bir müjde verirler: Jennifer hamiledir! 22 Şubat 2008'de ikiz çocukları dünyaya gelir çiftin: Maximilian David ve Emme Maribel Muñiz. People dergisi bebeklerin fotoğrafını çekmek için 6 milyon dolar öder ki bu o zamana kadar çekilen en pahalı ünlü fotoğrafıdır (sonrasında "Brangelina" çiftinin bebekleri bu rekoru egale eder).


2011 yılında Jennifer Lopez'in jüri koltuğunda olduğu American Idol yarışmasında özel bir performans sergiler çift. Marc bir Willie Colón & Héctor Lavoe bestesi olan ve bir gün kendisiyle birlikte salsa yapmak istediğim Aguanile şarkısını söyler, Jennifer da dansıyla ona eşlik eder. Sonunda sunucunun yorumu beni benden alır: "Şimdi evde ne yaptığınızı biliyoruz!"



Fakat magazin deyimiyle "cennette işler yolunda gitmez" ve çift, 2011 yılında ayrıldıklarını açıklarlar. 2014 yılında ise "uzlaşmaz farklılıklar" nedeniyle resmen boşanırlar. Jennifer, dansçı Casper Smart ile bir dargın bir barışık giden bir ilişkiye başlar. Marc ise Venezuelalı model Shannon de Lima ile evlenir. Arkadaş kalan çift, arada bir çocukları ve profesonel müzik hayatları için bir araya gelseler de geçtiğimiz perşembe gecesi Latin Grammy ödüllerinde şahane bir performans sergileyerek ne kadar efsane bir çift olduklarını tekrar hatırlatırlar.

Jennifer Lopez'in 2017'de çıkarmayı planladığı ve Marc Anthony'nin yapımcılığını üstlendiği İspanyolca albümden önce geçtiğimiz günlerde Olvidame Y Pega La Vuelta şarkısı single olarak yayımlanır. Aslında Pimpinela'nın 1982 tarihinde piyasaya sürdüğü Olvidame Y Pega La Vuelta, duygulu bir ayrılık şarkısı. Bence Marc ve Jennifer'ın yorumu, 2010'ların No Me Ames'i olabilir. 

17 Kasım'daki Latin Grammy'lerinde bu şarkıyı söyledikten sonra çift, seyircinin "öp!" tezahüratlarının üstüne öpüşür. Ardından Marc, Jennifer'ın övgü dolu sözleri -ve öpücüğü- üzerine onu bir kız kardeş gibi sevdiğini söyleyerek Jennifer'ı bir nevi "familyzone"lar. Ama "hadi hadi Marc, bize bu numaralar sökmez" deyip Jennifer'ın Ağustos'ta dansçı sevgilisinden ayrıldığını, Marc'ın da karısından ayrılıyor olduğu iddialarını ve bitmek tükenmeyen müzik aşklarını dikkate alırsak... Ne dersiniz, bu efsane çift tekrar birleşir mi?






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder